Over ons

Antive

5+

Jaren aan ervaring
About
over ons

gespecialiseerd in begeleiding van MedTech startups

Antive, opgericht in 2019, is een netwerkorganisatie van partijen die alle aspecten van klinisch onderzoek, proces van CE markering en marktintroductie beheersen.

Door het verenigen van onze vaardigheden, expertise en ervaring is Antive een krachtige partner voor medical device bedrijven. Wij richten ons vooral op startups en scale-ups in de medtech sector. Wij ondersteunen bedrijven die kennis en ervaring missen op het gebied van klinisch onderzoek, onderzoek dat door de invoering van de MDR al in een vroeg stadium moet plaatsvinden en veel uitgebreider moet zijn dan voorheen. Het onderzoek moet bovendien passen in de strategie die moet leiden tot CE markering en Market access.

De basis
De basis

De volgende partners vormen de basis van Antive

Research Manager

Aanbieder van het Research Manager Onderzoeksplatform waarmee onderzoekers alle functionaliteiten en informatie op één plek hebben en deze met elkaar kunnen delen. Daarnaast begeleidt Research Manager het gehele datamanagement proces van het definiëren en verzamelen tot het valideren en verrijken van de data.

Afdeling Innovatie en Wetenschap van de Isala Academie

Epidemiologen, statistici, researchverpleegkundigen en data- en projectmanagers kunnen via de Isala Academie worden ingezet. Zij kunnen helpen met uw subsidieaanvragen en bij het ontwikkelen van onderzoeksprotocollen.

TAPAS Group

Specialisten in veel aspecten van Klinisch Onderzoek zoals het geven van WMO-GCP trainingen en monitoring, site management medical writing en quality assurance.

Daarnaast maakt Antive gebruik van een aantal samenwerkingspartners
om voldoende snelheid en resources te kunnen bieden.

mi-CE Consultancy

Gespecialiseerd in adviezen voor naleving van wettelijke voorschriften voor medische hulpmiddelen, in-vitrodiagnostiek, CE-markering, beoordelingen van klinische evaluaties en het ontwerp van klinische proeven.

CtrlP

Gespecialiseerd in het schrijven van medische documenten zoals bijvoorbeeld klinische evaluaties, investigator brochures, protocollen, studierapporten en wetenschappelijke publicaties.

Avania

Avania is een full-service CRO die gespecialiseerd is in proeven met medische hulpmiddelen. Wij hebben vestigingen over de hele wereld, waaronder de VS, Europa, Zuid-Amerika, Australië en Canada.
Blije klanten
Jaren ervaring
Contacten
Koppen koffie
Antive

CRO for startups in medtech

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

X