Over ons

Antive

5+

Jaren aan ervaring
About
over ons

gespecialiseerd in begeleiding van MedTech startups

Antive, opgericht in 2019, is een netwerkorganisatie van partijen die alle aspecten van klinisch onderzoek, proces van CE markering en marktintroductie beheersen.

Door het verenigen van onze vaardigheden, expertise en ervaring is Antive een krachtige partner voor medical device bedrijven. Wij richten ons vooral op startups en scale-ups in de medtech sector. Wij ondersteunen bedrijven die kennis en ervaring missen op het gebied van klinisch onderzoek, onderzoek dat door de invoering van de MDR al in een vroeg stadium moet plaatsvinden en veel uitgebreider moet zijn dan voorheen. Het onderzoek moet bovendien passen in de strategie die moet leiden tot CE markering en Market access.

De basis
De basis

De volgende partners vormen de basis van Antive

Research Manager

Online Clinical research Suite bestaande uit tools voor Clinical Data Management en Clinical Operations. Één centrale omgeving voor onderzoekers en organisaties die data met elkaar kunnen delen en zo onderzoek op een hoger plan kunnen krijgen.

Afdeling Innovatie en Wetenschap van de Isala Academie

Epidemiologen, statistici, researchverpleegkundigen en data- en projectmanagers kunnen via de Isala Academie worden ingezet. Zij kunnen helpen met uw subsidieaanvragen en bij het ontwikkelen van onderzoeksprotocollen.

TAPAS Group

Specialisten in veel aspecten van Klinisch Onderzoek zoals het geven van WMO-GCP trainingen en monitoring, site management medical writing en quality assurance.

Daarnaast maakt Antive gebruik van een aantal samenwerkingspartners
om voldoende snelheid en resources te kunnen bieden.

mi-CE Consultancy

Gespecialiseerd in adviezen voor naleving van wettelijke voorschriften voor medische hulpmiddelen, in-vitrodiagnostiek, CE-markering, beoordelingen van klinische evaluaties en het ontwerp van klinische proeven.

CtrlP

Gespecialiseerd in het schrijven van medische documenten zoals bijvoorbeeld klinische evaluaties, investigator brochures, protocollen, studierapporten en wetenschappelijke publicaties.

Bevinced

BeVinced is een kleine Clinical Research Organization (CRO) met gedegen expertise op het gebied van medische hulpmiddelen. Wij ondersteunen fabrikanten om hun apparaten op de markt te brengen en daar veilig, effectief en betaalbaar te houden. Wij bieden hoogwaardige en kosteneffectieve klinische en regelgevende diensten.
Blije klanten
Jaren ervaring
Contacten
Koppen koffie
Antive

CRO for startups in medtech

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

X