Data Management

Antive

Data Management

Antive ondersteunt het verzamelen en verwerken van de onderzoeksgegevens volgens de geldende privacy wetgeving. Dit zorgt voor patiëntbescherming en betrouwbare onderzoeksresultaten.
Daarnaast bieden wij de volgende diensten op het gebied van Data Management:
- Data verzameling
- Database Setup (CRF design)
- Data Management System
- Data Validatie

Hiervoor maken wij gebruik van het webbased Electronic Data Capture (EDC) systeem van Research Manager die realtime toegang biedt tot de onderzoeksgegevens. Dit inzicht maakt snellere besluitvorming mogelijk en kan aanpassingen in het design van uw product ondersteunen. Ons EDC-systeem is ontworpen om gegevens van hoge kwaliteit te garanderen, door ze te valideren zodat die volledig en nauwkeurig zijn.
Bovendien faciliteert het EDC-systeem het proces van het ophelderen van gegevensverschillen door ze te identificeren en op te lossen, waardoor het aantal bezoeken ter plaatse tijdens een proef wordt verminderd. Dit verbetert de efficiëntie van zowel gegevensinvoer als gegevensbewaking.
Daarnaast kan het EDC-systeem randomiseren en stratificeren. Datasets kunnen in meerdere formaten uit de database worden geëxtraheerd om de gewenste statistische analyses uit te voeren.

Onze Trial-assistenten staan aan de basis van de gehele projectadministratie en bieden
ondersteuning aan het projectteam.
De monitoren van Antive zijn gekwalificeerd om de voortgang van een klinisch onderzoek te volgen en de kwaliteit van de verzamelde gegevens te waarborgen. Onze monitoren zijn bedoeld als een ondersteunende uitbreiding van het onderzoeksteam op de onderzoekssites en hebben de professionele plicht om onpartijdig te zijn .

Meer weten of terug naar diensten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Antive

Cro for startups in medtech

X